Актьорът Матю Пери, който е най-известен с ролята на Чандлър в сериала „Приятели“, публикува пост, в който съобщава, че снимките на новия епизод на сериала вече са започнали. Малко след това обаче постът изчезна и по всяка вероятност актьорът изобщо не е трябвало да разкрива тази информация.

„Секунди преди да изям четка за грим. Без да споменавам и че ще се събера отново със своите Приятели“, гласеше надписът под изтрития вече пост на Пери.

Снимка: imdb.com

Почитателите на култовия комедиен сериал очакват въпросния епизод вече почти година. Той трябваше да бъде готов още през май миналата година и да бъде едно от новите неща на стрийминг платформата HBO Max, която успя да купи правата за излъчване на сериала.

Снимките обаче бяха отложени заради избухналата пандемия от COVID-19. През следващите месеци няколко пъти се съобщаваше, че работата по епизода започва скоро, но новите вълни на вируса винаги осуетяваха тези планове.

Снимка: Getty Images

Епизодът няма да е част от историята на шестимата приятели от Ню Йорк, а ще е едночасов разговор между актьорите и създателите на сериала, които ще си припомнят най-забавните моменти от работата по него.