Феновете на супергеройските филми и любителите на комикс културата имат нов повод за радост, тъй като излезе новия трейлър на "Жената-чудо 1984".

От Уорнър Брос представиха дългоочаквания нов трейлър на блокбъстъра с актрисата Гал Гадот по време на виртуалното събитие DC FanDome.

Освен това звездите на филма се присъединиха към събитието, за да изкажат възхищението си от новия трейлър - включително Гал Гадот, Кристен Уиг, Крис Пайн, Педро Паскал и режисьорката Пати Дженкинс.

Последният трейлър на продукцията хвърля първи поглед върху костюма и трансформацията на Чита.

Актрисата Кристен Уиг ще изиграе не само ролята на злодейката във филма Чита, но и на археоложката Барбара Минерва, която по-късно се трансформира в жената-гепард.

"Винаги сте имали всичко, докато хора като мен не са имали нищо", казва героинята на Уиг в трейлъра, докато се изправя срещу Жената-чудо. "Е, сега е мой ред. Свиквайте." В по-късна сцена от трейлъра геройнята на Гадод я пита: "Барбара, какво направи?!”

Докато "Жената-чудо 1984" първоначално бе планирано да излезе в киносалоните през юни, в момента премиерата на филма е насрочена за 2 октомври. 

Въпреки това, имайки предвид продължаващата пандемия от новия коронавирус, няма да бъде никак изненадващо, ако отново бъде отложена за по-късна дата. 

Гледайте трейлъра във видеото по-долу, за да видите какво може да очаквате от "Жената-чудо 1984".