Ако не можете да си позволите да отидете до Калифорния, за да посетите „Дисниленд“, „Дисниленд“ ще дойде при вас. Този юли Дуейн Джонсън и Емили Блънт съживяват една от най-старите и обичани атракции в „Дисниленд“ на големия екран.

Ladyzone.bg и Форум филм ти дават възможност да спечелиш страхотни награди, най-голямата от които е ваучър за водно приключение по избор. Условията и първия въпрос ще намериш в края на текста.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Круиз в джунглата“ проследява приключенията на смелата и решителна Лили (Емили Блънт), която тръгва по следите на древна легенда, според която дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила. Заедно със своя брат тя се посвещава безусловно на идеята не само да открият мистичното дърво, но и да попречат то да попадне в грешните ръце и силата да се превърне истинско проклятие. В техен верен спътник и водач се превръща опитният капитан Франк (Дуейн Джонсън), който наравно с тях се впуска в опасностите по пътя към целта.

Снимка: Forum Film Bulgaria

От трейлъра става ясно, че филмът не само ще ни въвлече в едно динамично и интригуващо приключение, но и ще ни даде невероятна игра от Емили Блънт и Дуейн Джонсън – Скалата.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Лили и Франк са напълно различни като характер, но ще се наложи да преодолеят несъгласията си, за да могат да изпълнят мисията.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьор на "Круиз в джунглата" е Жауме Колет-Сера, а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Снимка: Forum Film BulgariaДръжте се здраво. Тръгваме на "Круиз в джунглата" на 30 юли в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

ИГРА-ИГРА-ИГРА

Не е задължително приключението да остава само на екрана!

Снимка: Forum Film Bulgaria

От днес, в продължение на три седмици, всеки петък ще бъде публикуван по един седмичен въпрос, свързан с историята за "Круиз в джунглата". Всеки желаещ да се включи, може да отговаря на седмичния въпрос от петък 10:00 часа до четвъртък 23:59 часа.

В играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което отговори правилно на седмичния въпрос и се регистрира за участие чрез попълване на регистрационна форма.

Седмични награди:

Седмица 16.07.2021 г. – 22.07.2021 г.: десет, от всички избрали правилния отговор на публикувания на 16.07.2021 г. въпрос, ще спечелят една от следните награди:

- 4 броя оригинални тефтери от филма "Круиз в джунглата";

- 3 броя оригинални пъзели от филма "Круиз в джунглата";

- 3 броя оригинална бутилки за вода от филма "Круиз в джунглата";

Седмица 23.07.2021 г. - 29.07.2021 г.: десет, от всички отговорили правилно на публикувания на 23.07.2021 г. въпрос, ще спечелят една от следните награди

- 3 броя оригинални тефтери от филма "Круиз в джунглата";

- 4 броя оригинални пъзели от филма "Круиз в джунглата";

- 3 броя оригинална бутилки за вода от филма "Круиз в джунглата";

Седмица 30.07.2021 г. - 05.08.2021 г.: десет, от всички отговорили правилно на публикувания на 30.07.2021 г. въпрос, ще спечелят една от следните награди:

- 3 броя оригинални тефтери от филма "Круиз в джунглата";

- 3 броя оригинални пъзели от филма "Круиз в джунглата";

- 4 броя оригинална бутилки за вода от филма "Круиз в джунглата";

Голяма награда:

Един от всички регистрирани и отговорили правилно участници за целия период на Играта, ще спечели 1 бр. ваучер за вълнуващо водно приключение.

Този въпрос вече е затворен за участие. Вижте новия въпрос тук >>

Победителите, дали верен отговор на първия въпрос, са:

Оригинални тефтери

1. Мартин Георгиев
2. Теодора Чаушева
3. Анета Илиева

Оригинални пъзели

1. Росица Желязкова
2. Димитър Златански
3. Петрана Георгиева

Оригинални бутилки за вода

1. Мариела Василева-Тодорова
2. Цанка Златкова
3. Тони Кисьова
4. Нели Моллова