Гръцката поп звезда Константинос Аргирос идва в София на 16 май за концерт в зала 1 на НДК. Музикантът е подготвил чисто нова програма от гръцки и световни хитове, които ще представи пред родната публика, съобщават организаторите.

У нас Аргирос ще представи и най-новия си хит, излязъл в музикалните платформи преди няколко дни – Ti Na Peis Gia Mena. Музиката е на Кирякос Пападопулос, а текстът на Илиас Филипу.

Излиза за първи път през 2016 г. в албума на Аргирос – Osa Niothos.

На концерта Консантинос Аргирос ще бъде подгряван от свои български колеги, чийто имена ще бъдат съобщени през април.

„От известно време конкурсът се върти в главата ми. С други думи, бих искал да изпитам преживяването „Евровизия“ в някакъв определен момент. Разбира се, най-важното е да имам хубава песен, написана от професионален екип, която ще достигне до сърцата на феновете. Когато усетя, че това е моето парче, с което мога да се поява на тази световна сцена, веднага бих се включил в надпреварата“, казва певецът.

Има голяма вероятност Константинос да доведе в София новата си половинка Александра Ника, с която неотдавна направиха първата си публична изява в Атина, казват организаторите от „Ажур пико“.

Александра Ника е дъщеря на известния бизнесмен Йоргос Никас, а майка й е Миранда Патера, наследница на известен корабен магнат.