Патриотично завръщане на музикалната сцена отбелязва дует Weil. Най-новата им песен е „От България с любов“. Името не случайно, кореспондира със заглавието на един от филмите за Джеймс Бонд – „От Русия с любов“, издават творците, като адресират проекта си към целия свят с краткото и ясно послание: Любовта ще спаси света.

Зад проекта стои Семперия Филмс, а режисьор и продуцент е Катерина Борисова. Оператор е Георги Маринов, а пост продукцията е дело на Цветелина Димитрова. 

Weil, които през 2016 г. бяха отличени от The Akademia Awards Los Angeles за най-добро видео, а след това и номинирани за най-добри инструменталисти на Most Famous Awards Las Vegas, реализираха новия си проект само за 24 часа.

Теренът е най-живописната еко-пътека в България - “Златна Панега” и каменните къщи и градини на Луковит, предоставени от любезния домакин Адриан Йорданов. В клипа участва Студентски танцов състав “Пълдин” – Пловдив с художествен ръководител Руси Катерински. Костюмите са нa Таня Владимирова, а стилист е Яна Криспин.

Ритъмът на парчето пулсира в такта на ръченицата. Търсено е умишлено, за да бъде свързано с българските традиции и танци.

„Едно изцяло авторско парче с модерна визия и патриотично звучене на фолклорна основа“,  споделя Пламен-Папи, а половинката му Мая обяснява сюжета на лентата:

Един музикант се е изгубил някъде из България. Горещо е, сам е, без посока, без вода и храна. В отчаянието си решава поне да посвири. Музиката му привлича вниманието на самодива от близката гора. Той се влюбва от пръв поглед в нея и тръгва, накъдето го поведе. 

Интересен факт около парчето е, че то вече е номинирано в Университета в Кеймбридж за филмова музика. 

Струнен дует WEIL се сформира през лятото на 2011 година и досега е единствен по рода си като формация в глобален мащаб. Мая  свири на електрическа цигулка, а Пламен-Папи - на електрическа китара. Те дават нов облик на българската музика с дебютния си албум INVASIA през 2012 с над 25000 продадени копия. 

През 2015-2016 WEIL покоряват и Лас Вегас като са номинирани за най-добри инструменталисти на Most Famous Awards Las Vegas! През 2016 The Akademia Awards Los Angeles - номинация за най-добро видео.