Излезе първата песен на Поли Генова, продуцирана от гиганта Warner Music. Новият сингъл на Поли и DJ Brave „Something 'Bout You“ има модерно звучене и типичния за EDM стила запомнящ се бийт. С пристрастяващия си ритъм и уникално звучене парчето дава заявка за международен хит.

Съвместната работа на Поли Генова с Warner Music – една от най-големите звукозаписни компании в света, е сред нейните най-големи успехи в рамките на тази година. Българската поп изпълнителка никога не е крила своите мечти и амбиции за успехи извън границите на родната си страна, и нейната работа и упоритост през последните години дават резултати. 

„Благодарна съм за страхотната възможност за първи път в кариерата ми да реализирам проект съвместно с Warner Music и то в колаборация с полския артист DJ Brave. Заедно създадохме едно свежо парти парче, което със сигурност съвсем скоро ще покори много музикални върхове по целия свят. Благодаря на всички от екипа и на Warner за доверието“, споделя Поли за работата по новата си песен.

Тя ще изпълни „Something 'Bout You“, както и песните от албума „LAST NIGHT“, на живо на 16 ноември в Pirotska 5 Event Center.