КариОт високите токчета през кокетното излъчване, та до пайетите – това е новата стара Кари Брадшоу. Името й е Ана София Роб и тя е младата версия на амбициозната нюйоркчанка, списваща малка рубрика във вестник „Ню Йорк Стар”, наречена „Сексът и Градът”.

Ана София Роб е едва на 18 години и вече има зад гърба си няколко участия в известни продукции като Race to Witch Montain и "Чарли и шоколадовата фабрика". 

Снимка: Ерик Лебовиц, www.okmagazine.com

Преди няколко дни започнаха снимките на „Дневниците на Кари” – сериал, който е базиран на едноименния роман на Кандис Бушнел и е предисторията на „Сексът и градът”. В него София се превъплъщава в ролята на младата Кари Брадшоу, тийнейджърка, учеща в гимназия в Ню Йорк. Действието се развива през 80-те години на миналия век, а Стефания Оуен играе ролята на по-младата сестра на Кари.

Когато Ана София влезе в стаята, ние знаехме, че вече сме намерили човека”, споделя продуцентът на сериала Ейми Харис. „Нейният интелект, чувство за хумор и натурално излъчване я направиха перфектната кандидатка, която да вдъхне живот на младата Кари”.