На 14-ия ден от процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд, актрисата от „Аквамен“ застана на свидетелското място, за да разкаже своята версия за случвалото се по време на брака им. През последната седмица слушахме свидетелските показания на Джони Деп, според когото Хърд е била истинският насилник във връзката им.

Джони Деп е ударил Амбър Хърд за пръв път заради Уинона Райдър

Пред съда Амбър разказа за първия път, в който е била ударена от Джони Деп. Оказва се, че причината е татуировка, която звездата от „Карибски пирати“ е имал.

По време на случката Джони Деп е пиел и е бил употребил кокаин, според Амбър Хърд. Тя е забелязала татуировка на ръката му, но не е успяла да прочете какво пише на нея.

„Попитах го какво пише на татуировката на ръката му – на мен ми изглеждаше като размазано петно“, разказа Амбър. „Не знаех какво пише, беше трудно да се прочете. Той каза, че пише Уино (Wino – вино на полски).“

Тази татуировка е позната на почитателите на Джони Деп. Тя е направена по времето, когато актьорът излизаше с Уинона Райдър и първоначално е гласяла „Уинона завинаги“. След раздялата им през 1993 г. актьорът я е променил, за да се получи „Wino Forever“.

„Аз не можах да прочета това, помислих, че се шегува и се засмях. Помислих, че се шегува и се засмях. А той ме удари през лицето. Засмях се, защото не знаех какво да направя. Мислех, че е шега. Само го гледах. А той ми каза: „Мислиш ли, че е смешно? Мислиш ли, че е смешно, кучко?“ и ме удари отново.“

Веднага след това Джони Деп се е извинил на Амбър Хърд, разплакал се е и се е заклел, че никога отново няма да ѝ посяга. Тя обаче разказва, че това не е бил последният път, в който актьорът е упражнявал физическо насилие срещу него.

„Изглеждаше толкова глупаво и незначително, но промени живота ми“, разказа още Амбър Хърд. „Знаех, че трябва да си тръгна, но не исках да го напускам.“

Джони Деп отрича истинността на тази история. Актьорът твърди, че не е посягал физически на съпругата си.

Двамата се разведоха през 2017 г,. като по-рано се споразумяха да избегнат съдебен сблъсък. Джони Деп се съгласи да даде 7 млн. долара на съпругата си, за да не разгласява повече твърденията си за домашно насилие.

Снимка: Getty Images

През 2018 г. актрисата публикува статия във „Вашингтон Поуст“, в която говори за себе си като за жертва на домашно насилие. Въпреки че името на Джони Деп не се споменава в статията, актьорът я прие като нарушаване на споразумението и заведе дело за клевета срещу Амбър.

 

Кой ще спечели делото?

 

Джони Деп съди бившата си съпруга за 50 млн. долара, в отговор тя заведе ответно дело за 100 млн. долара. Ако не спечели, Джони Деп може да загуби повече от 100 млн. долара – цялата му кариера зависи от изхода на делото. Той вече загуби ролите си в поредиците „Карибски пирати“ и „Фантастични животни“.

На следващата страница може да прочетете какво още каза Амбър Хърд пред съда и съдебните заседатели >>>

Първият им интимен контакт е оставил Амбър „уплашена и нервна“

Амбър Хърд и Джони Деп са се запознали на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“ и веднага са си паснали. Двамата са открили много общи интереси и Амбър описа Джони Деп като „харизматичен и умен“.

Снимка: Getty Images

Веднъж двамата са били в караваната на Джони Деп, когато той нарочно е застъпил дрехата ѝ.

„Обърнах се и се засмях“, разказа Амбър Хърд. „Не знаех как да реагирам тогава. Той игриво ме бутна на дивана си – флиртуваше. И каза „Млада“. Помня, че се чувствах уплашена и нервна.“

Алкохолът и наркотиците са събуждали агресията на Джони Деп

Амбър Хърд описа и други случаи, в които Джони Деп е проявил агресия – актьорът е хвърлял стъклени чаши, рушил е, блъскал я е, удрял я е и веднъж е забил юмрука си с все сила в стената точно до лицето ѝ.

Снимка: Getty Images

При всички тези случаи причината за агресията му е била употребата на наркотици и алкохол.

„После изчезваше, изчистваше се и се връщаше при мен“, разказа тя. „И после пак ставаше този прекрасен човек.“

На следващата страница може да прочетете някои от най-шокиращите разкрития, които Амбър Хърд направи пред съда >>>