На четвъртия ден от процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд на свидетелското място застана бодигардът на актьора, който показа снимки на наранявания, за които се твърди, че са причинени на Деп от бившата му съпруга.

Снимките са от март и декември 2015 г. и показват следи от нокти по лицето на Джони Деп. Целта на адвокатите на звездата от „Карибски пирати“ е да докажат, че Амбър Хърд е била истинският насилник във връзката им и обвиненията ѝ срещу Джони са изфабрикувани.

Според Шон Бет, който по това време е работил за Джони Деп, именно той е настоял актьорът да се снима, в случай че Амбър реши да отправи обвинения срещу него.

Това не е първият случай, в който Джони Деп твърди, че жена му го е наранявала. Според него Амбър Хърд е отрязала върха на един от пръстите му със счупена бутилка. Актрисата от „Аквамен“ отхвърля тези обвинения и разказа, че Деп сам се е наранил, като е разбил телефон в стена.

Адвокатите на Амбър Хърд опитаха да докажат, че тя е била негативно повлияна от съжителството си с Джони Деп, който е злоупотребявал с наркотици и алкохол, защото самата тя е израсла в дом, в който се е злоупотребявало и това отключва стреса ѝ.

Кой ще спечели делото?

Очаква се самият Джони Деп да застане на свидетелското място, за да разкаже лично какви са били отношенията му с Амбър Хърд.

Още по темата: