Само дни след старта на процеса за клевета, който Джони Деп започна срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, шокиращите подробности за злополучната им връзка започнаха да се трупат. Сред най-новите доказателства, че твърденията на Хърд са истина, са текстови съобщения, изпратени от Джони Деп.

Пред съдебните заседатели бяха представени съобщения, в които Джони Деп заявява, че се надява трупът на Амбър Хърд „да гние в багажника на някоя кола“.

В друго съобщение Джони Деп нарича Амбър Хърд с обидни думи за женски полов орган и заявява, че тя е съсипала хубавия живот, който известно време са водили.

Снимка: Getty Images

На свидетелското място застана приятелят на Джоно Деп Айзък Барух, който известно време е живял в апартамента на звездата от „Карибски пирати“ и е ставал свидетел на скандалите между двамата съпрузи.

Той обаче отрече някога да е виждал насилие между двамата или следи от насилие върху Амбър Хърд.

Докато разказваше какво е видял, Айзък Барух се просълзи и заяви, че всички твърдения на Амбър Хърд за домашно насилие са лъжа.

Снимка: Getty Images

„Всички тези фалшиви снимки, които бяха пуснати в таблоидите, разказват лъжлива история“, заяви той. „Тя се опитва да създаде една фалшива история за домашно насилие, за да изнудва човека. Това ме дразни, обърква, ядосва и натъжава, да.“

Въпреки това Барух каза, че не желае нищо лошо на Амбър Хърд, а просто иска лъжите по адрес на приятеля му Джони Деп да спрат.

Джони Деп съди Амбър Хърд за клевета, заради статия от 2018 г., в която тя, без да посочва името му, го обвинява насилие. Тя твърди, че е жертва на домашно насилие и през 2016 г. се споразумя с Джони Деп да не го съди, като в замяна получи 7 млн. долара обезщетение.

През годините Джони Деп продължаваше да защитава невинността си и настоящето съдебно дело вероятно е последният епизод от сагата на бившето семейство. Ако Джони Деп победи, ще изчисти името си, но ако загуби, това вероятно е краят на кариерата му – една от най-успешните в Холивуд.

Още по темата: