Проблемният брак на Джони Деп и Амбър Хърд, както и последвалият го развод, ще се превърнат в документален сериал по Discovery.

Телевизионният канал обяви, че ще заснеме два епизода за отношенията между актьора и модела. В продукцията ще бъдат включени сцени и от последвалата съдебна битка между тях, пише Yahoo. 

В двата епизода ще бъдат показани двете гледни точки. В първия за брака и развода ще бъде разказано от страната на звездата от "Карибски пирати". Вторият епизод ще бъде фокусиран върху гледната точка на Хърд. 

Името на сериала ще бъде Jonny vs Amber

Снимка: Getty Images

В продукцията ще бъдат включени мненията на адвокатите на двамата, както и аудиозаписи от обаждания и разговори помежду им. Продуцентите на филма имат за цел да покажат брака и развода на звездите в нова светлина, както и отново да акцентират върху превенцията срещу домашно насилие. 

През 2016 г. Хърд обвини Джони Деп, че я е подлагал на домашно насилие по време на брака им. Звездата от „Карибски пирати“ отрече обвиненията, но се споразумя с Хърд да ѝ плати 7 млн. долара, за да не се стига до съд. От своя страна актрисата обеща, че ще дари цялата сума за благотворителност. Адвокатите на Джони Деп представиха пред съда доказателства, че Хърд е дарила съвсем малка част от парите. 

Снимка: Getty Images

След раздялата на двамата Хърд се сдоби с дъщеря от сурогатна майка. 35-годишната актриса кръсти момиченцето си Уна Пейдж Хърд