Амбър Хърд тайно се сдоби с дъщеря. Бившата съпруга на Джони Деп не е родила, а е използвала сурогатна майка. 35-годишната актриса е отпразнувала раждането на момиченцето, което носи името Уна Пейдж Хърд, пише Page Six. 

Уна е родена на 8 април и е кръстена на покойната майка на Амбър. 

"Преди 4 години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя при моите условия. Сега оценявам колко радикално е за нас като жени да мислим за една от най-важните части на живота си по този начин. Надявам се да стигнем до момент, в който е нормално да не искаме пръстен, за да имаме бебешко креватче. Част от мен иска да каже, че личният ми живот не е работа на никого. Но също така разбирам, че естеството на работата ме принуждава да поема контрол над това. Дъщеря ми се роди на 8 април 2021 г. Казва се Уна Пейдж Хърд. Тя е началото на остатъка от живота ми." - сподели Амбър в Инстаграма си.

Амбър Хърд е „горда“, че е единственият законен родител на Уна. 

Това се случва само няколко месеца след като бившият й съпруг Джони Деп загуби делото за клевета, свързано с нея.

Снимка: Getty Images

„Уна е абсолютно великолепна, а Амбър е силно развълнувана. Винаги е знаела, че иска да стане майка и сега се сбъдва най-голямото й желание. Тя е благодарна на прекрасната жена, която й е помогнала Уна да дойде в живота й" - твърди източник на изданието. 

В момента Хърд има връзка с кинематографа Бианка Бути, с когото се среща от януари 2020 г.

Той рабти по снимките на филма „Аквамен 2“. В него Амбър играе ролята на атлантическата принцеса Мера.