Амбър Хърд избра да сподели своята мъка след смъртта на своята майка с последователите си в Инстаграм. 34-годишнатса звезда от „Аквамен“ пусна пост, в който съобщи за загубата си и изля сърцето си пред своите фенове, споделяйки и ретро снимки със своята майка.

„Сърцето ми е разбито и опустошено заради загубата на моята майка, Пейдж Хърд. Тя ни напусна прекалено рано, оставяйки ни спомена за нейната красива и нежна душа. Тя ще липсва на сърцата ни завинаги.“, започва своя пост бившата съпруга на Джони Деп, чиято майка почина на 63 години. Холивудската красавица продължава с думите:

„Непоколебимото й и отворено сърце я направи най-красивата цена, която някога съм познавала. Трудно е да си го представиш и дори още по-трудно да го изречеш, но се 1увствам истинска късметлийка, че бях нейна дъщеря и получих подаръка да бъда озарена от нейната светлина, с която тя даряваше всички вече 34 години. Това беше невероятно болезнено време, което ми напомня какво ни кара да оцелеем – любовта. Добротата, подкрепата и щедростта, която аз и моята сестра Уит получихме от приятели и семейство, ни спасиха.“

На една от двете снимки Амбър е още дете, а на заден план зад нея и майка й Пейдж се вижда и баща й Дейвид Хърд.

Пейдж и Дейвид отглеждат Амбър в Остин, Тексас, от където тя се премества в Ню Йорк, гонейки кариера на модел. След това бъдещата звезда на Холивуд отива на другия край на Щатите, в Лос Анджелис, където търси признание във филмовите среди.