Във вторник Джони Деп седна на свидетелското място в процеса срещу Амбър Хърд за втори път, за да разкаже още истории за случвалото се между тях по време на катастрофалния им брак. Този път актьорът даде повече информация за два от най-шокиращите случаи, които нашумяха покрай процеса на актьора срещу британския вестник „Сън“ миналата година.

 

 

Кой ще спечели делото?

 

Как Джони Деп загуби върха на пръста си

Едно от обвиненията, които Джони Деп отправи срещу Амбър Хърд, за да докаже агресивното ѝ поведение, беше, че заради нея е загубил част от пръста си. В съдебната зала в Лос Анджелис актьорът даде допълни подробности.

 

 

Джони Деп разкри, че спорът, довел до нараняването му, е възникнал, когато той е повдигнал темата за брачен договор. Нещо, за което семейството му са го убеждавали, че трябва да направи още преди да вземе Хърд за жена.

По късно актьорът е бил на бара в дома си и е пиел – първата му чашка алкохол от много време, както твърди самият той. В този момент Амбър е влязла и се е разгневила като го е видяла да пие. Тя е грабнала бутилката и я е хвърлила към главата му, но за щастие не е улучила.

Джони Деп си е взел друга, по-голяма бутилка, за да си налее още една чашка, но Амбър е хвърлила и нея, а парчетата счупено стъкло са се разпилели навсякъде.

 

 

„Първоначално не усетих болка, усетих топлина и как нещо се стича по ръката ми“, разказа Деп. „Погледнах надолу и осъзнах, че върхът на пръста ми липсва. Гледах директно към костта, която стърчеше от месото на пръста ми. Не знам какво е чувството да получиш психически срив, но това е най-близкото, което съм чувствал. В ума и сърцето си знаех, че това не е живот. Никой не трябва да преминава през нещо такова.“

Нараняването на Джони Деп не е на-странното, което се с е случвало в дома им. На следващата страница може да прочетете още >>>

Изпражнения в леглото

В друг случай бодигардът на Джони Деп е намерил човешко изпражнение в леглото, което Амбър е деляла с Джони Деп.

 

 

„Той ми показа снимка на леглото. От моята страна имаше човешко изпражнение“, разказа Джони Деп. „Беше толкова странно, че не можех да не се разсмея. Тя опита да обвини кучетата. Не бяха кучетата. Не смятам, че заслужавам такова отношение.“

Снимка: Splash/Guliver Photos

На следващата страница може да прочетете какво още разкри Джони Деп през втория си ден като свидетел >>>