Звездата от „Mama Mia!” Аманда Сейфрид съжалява само за едно нещо от началото на кариерата си – че се е съгласявала да участва в голи сцени като млада. Тя сподели разочарованието си, че ѝ се е налагала да го прави пред сайта за мода „Porter“.

Снимка: Getty Images

“Да си на 19 години и да ходиш без бельо, шегувате ли се с мен“, припомни си тя какво е трябвало да прави в миналото. „Как позволих това да се случи? О, знам как – бях на 19 и не исках да ядосам някого. Исках да си запазя работата. Това е причината.“

Тя и преди е споменавала за неприятните емоции, които някои роли са ѝ донесли. Например една от сцените в „Гадни момичета“, в която тя прави прогноза за времето, като докосва гърдите си. Но и до днес, почти 20 години по-късно, възрастни мъже се шегуват с тази сцена и я намират за сексуална.

„Аз бях на 18 години. Това е отвратително“, каза актрисата през 2021 г.

Снимка: Getty Images

Аманда, която днес е на 36 години, е майка на две деца - син и дъщеря. Малката Нина се роди през 2017 г., а Томас дойде на бял свят през септември 2020 г.

Аманда разкри и по какъв начин се е променил животът ѝ, след като е станала майка: „Вече нямам извинения да съм мързелива по отношение на това коя съм и коя искам да бъда. Осъзнах също така, че има някои неща в моето възпитание, които не искам да повтарям, когато отглеждам дъщеря си.“