Пред британския всекидневник "Сън" Адел разкри, че за суперхитовия си албум  "21" се е вдъхновила от бившето си гадже. Затова, макр и нейният голям пробив, той й припомня за горчивите емоции. "Това е нежно и горчиво чувство, защото никога няма да се откажа от успеха. И в същото време бих направила невъзможното отново да съм с него. Липсва ми. Наистина..."

Тази, която помита всичка зад себе си благодарение на гласните си струни и свитото си сърце, признава "че е трудно да пее всички тези песни, защото "ми припомня, колко беше прекрасно, когато нещата между нас вървяха ... и колко беше страшно, когато вече не вървяха"... Адел наистина дължи успеха си на личните си рани и на тъжната си любовна история.

Но вместо да се отдава на самосъжаление, тя се появи на корицата на американското списание "Космополитан"- в целия си блясък и красота.

В рокля с леопардови шарки на дизайнерите "Dolce&Gabbana" и с поглед на сърничка, Адел влиза успешно в имиджа на фаталната жена. Списанието е заснело певицата от главата до ханша, без ни най-малко да прикрива заоблените й форми (за разлика от списание "Vogue", където само преди два месеца беше заснето само лицето на британската певица).

"Адел има наистина прекрасно лице, но и впечатляващо тяло. Нека си признаем", отбелязва Лиз Джонс, британска блогърка, цитирана от БГНЕС. "И само, когато на корицата на едно списание се показва цялото тяло, може би всички останали нормални жени ще могат да мислят за себе си, че също са красиви".

В крайна сметка гордостта, която афишира в песента "Like You" всъщност показва без комплекси, че тя е истински феномен. "Защото тя не съжалява, че се е влюбила в лошото момче", е и заглавието в "Космополитан". Всяко зло за добро, нали така?