Животът ни минава в режим предстоящо. Работните ангажименти, рождените дни, лятната отпуска, коледните празници. И веднага щом задраскаме поредната значима дата, насочваме поглед към следващата. Това е и една от най-честите причини за стрес – желанието ни да планираме и контролираме бъдещето. А често бленуваната хармония е в умението да живеем момента. И докато ние самите правихме планове за годишната отпуска и браузвахме в интернет, попаднахме на два прекрасни летни проекта - 

стол от палети и бар за терасата

Очарова ни факта, че са лесно осъществими, могат да ни служат през цялото лято и да ни напомнят, че най-хубавото е сега. А най-приятната част е, че Дино, експертът по „Домашно майсторство“ от „Къщата на Lidl“ показва стъпка по стъпка как може сами да си направим бюджетен, комфортен и супер практичен градински стол от палети и летен бар за терасата.

Във видеата ще видите какви материали и инструменти ще са ви необходими, всяка стъпка от процеса и удоволствието от крайния резултат. Може би, защото Дино се занимава с изкуство и най-вече с режисура и музика, майсторенето му идва отвътре. Самият той обаче е убеден, че правенето на различни домашни проекти не изисква някакви специални умения и сръчност, а въображение и смелост. И обръща внимание, че в подобни моменти винаги е добре да имаме един приятел под ръка. За самия проект, а и за почерпката от добре свършената работа след това. 

И докато подобни видеоформати обикновено започват с предупреждението „Не прави това вкъщи“, този залага на предизвикателството „Направи това вкъщи!“.

Всяка събота може да гледате новия епизод от „Къщата на Lidl“ в YouTube канала на Лидл България тук и да намерите творческо вдъхновение, което да осъществите. Ние също ще надничаме там, защото видяхме, че освен крафт, хоби и бюти проекти, има и доста уелнес съвети и упражнения. А все пак лятото едва започва и не е без значение да сме във форма за плажа.