Всички имаме недостатъци на тялото си, които е по-добре да приемем, без да пренебрегваме. Но знаейки как да ги скриете, като същевременно подчертаете частите на фигурата, с които се гордеете, е ключът да се чувствате уверени и да изглеждате страхотно.

С форма на ябълка (по-закръглен ханш, слаби крака)

Вие, късметлийки, можете да се възползвате от модерните тесни джинси и клинове, като ги съчетаете с по-обемна горна дреха. Не забравяйте да се отървете от всичко прекалено прилепнало към тялото, но не се страхувайте да покажете малко (или повече) от деколтето си.

С форма на круша (слаба горна част, по-пълни бедра)

Вие сте закръглена, така че се възползвайте от това. Поли във форма на буквата А и широки рокли са идеални, докато плисираните поли и панталоните ви правят по-пълни. Избягвайте размъкнатите горни дрехи, тъй като те скриват тънката ви талия, а саката също така са в ущърб на най-фината ви зона.

Миньонче (по-ниски дами)

За дребните по размер дами дългите панталони с прави крачоли създават илюзията за височина. Висока талия и дрехи в имперски стил удължават тялото. Късите поли и панталони правят същото за краката ви. И избирайте малки или детски размери – нещо, в което няма да се загубите.

С голям бюст

Завистта на много жени – жребият ви е винаги е да избирате добре скроени сутиени и да избягвате дебели колани, твърде тесни горни дрехи или такива без деколте. Изрязани и V-образни деколтета акцентират върху най-големите ви предимства, но внимавайте да не се разголите твърде много. Всичко твърде правоъгълно ще ви направи да изглеждате по-едра като цяло, така че изберете нещо с подчертана талия.

Закръглени (пясъчен часовник)

Вие, които приличате на Мерилин Монро, трябва винаги да се стремите да подчертаете талията си. Така че избирайте сака и рокли, които са красиво изрязани, за да обгърнат тялото и избягвайте издуващите се линии във форма на буква А. Тесните поли и тъканите, които подчертават извивките ви, изглеждат супер секси при вашата форма.

Бременна

Най-накрая модата обхвана този много специален период от живота, така че вашия избор е по-голям от когато и да било преди. Извлечете най-доброто от вида си с обгръщащи тялото тъкани. И спечелете удобството, от което толкова се нуждаем, с трапецовидни горни дрехи и линии в имперски стил, гамаши и панталони с ниска талия.

Съвет: Тъмните цветове са страхотни, за да изглеждате по-слаби и да намалят заоблените ви части.