.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Плевня от началото на 20 век, превърната в зрелищен дом

Евгений Милов | преди 30 седмици
Снимка: Byggahus
20 впечатляващи снимки от къщата в Швеция, която се продава

Виждали сме множество впечатляващи трансформации на изоставени сгради, но екипът на архитект Йонатан Андерсон демонстрира впечатляващи умения при реновацията на тази плевня от началото на миналия век,  зрелищно превърната в модерна минималистична къща.

Намираща се в Йостерлен, Швеция, сградата се разполага на внушителната площ от почти 400 кв. м. Архитектите са запазили Л-образната форма на постройката, белия цвят на фасадата и червения керемиден покрив, но по-сериозните впечатления идват от вътрешността на дома.

Въпреки риска интериорът да носи студено или стерилно усещане заради преобладаващите бели и светлосиви тонове, красива дълбочина на монохромната палитра придават пода от полиран бетон (индустриален почерк), облицованият таван с дървени греди (рустикален стил) и прозорците от пода до тавана (модерно докосване), носещи открито и ефирно усещане. 

Планът на къщата включва четири спални и голяма всекидневна с 19-метров таван, които гледат към отворената островна кухня с трапезария. Ако искате да живеете сред провинциалната природа на скандинавската страна, този великолепен имот се предлага от компанията за недвижими имоти  "Byggahus" срещу около 680 000 долара.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите