След уникална битка на арената във Фермата Кенан и Сергей победиха Петър и Андрей с резултат 8 на 7.

Снимка: bTV Media Group

Всички от „Елбетица“ гласуваха против Петър, единствено Емилия го подкрепи, като гласува за напускането на сервитьора Андрей.

Снимка: bTV Media Group

При раздялата на Петър с всички участници Коко му каза „Прекомерната амбиция малко ти изигра лоша шега“.

Снимка: bTV Media Group

„Прав ли е?“ – попитаха водещите Иван и Андрей на раздяла с актьора от Велинград.

Снимка: bTV Media Group

„Не съм сигурен, че е амбиция. Това беше мечта, идея, цел – отборът да стигне до финал“ – отвърна Петър.

Снимка: bTV Media Group

„Ако трябва да съм честен, има един вот, който не очаквах и той ме нарани най-много – вотът на Жоро. В самото начало аз го приех много лично, почувствах го много близък. Чувствам се предаден, но все пак стигнах до 11-та седмица. Чист съм пред съвестта си“ – добави 42-годишният актьор.

Снимка: bTV Media Group

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

„Благодаря ви за това изживяване! Тук е магично, времето минава с други параметри, един ден е равен на седмица, а една седмица – на месец. "Фермата" си заслужава. Трябва да преследваме мечтите си докрай, да не се отказваме“ – обобщи на финала Петър.

Снимка: bTV Media Group

Кой е Петър?

Петър Петров е на 42 години, от Велинград, но живее в София. Актьор. Необвързан.
Той има зад гърба си много успехи и още толкова провали. Отгледан е в семейството на учителка по история и директор на училище. Възпитаник е на немската гимназия в София, следва в Германия. Завършва политически науки, а по късно - актьорско майсторство в Лондон. Един от 10-те избрани за първия клас на Михаил Билалов.

Работил е какво ли не. Фалирал е много пъти, но все още преследва актьорската си мечта. Има пробив в Нетфликс, но не и в България. В момента се препитава по-добре, търгувайки на стоковата борса в Чикаго, отколкото на културната сцена у нас.

Снимка: bTV Media Group

„В България патриотизмът на маса с шише ракия, парче сланина и двойка по история е в разцвета си. Аз знам какво означава да си патриот, без да вееш байряк. Спазвам правилата и вярвам, че с упорит труд рано или късно може да постигнеш целите си. Влизам във „Фермата“, защото съм убеден, че мога да бъда добър пример“, казва Петър.