Сергей от "Фермата" 9, който в началото на ноември се сдоби с дъщеричка, също нямаше ток през снежния уикенд, но благодарение на камината семейството се радва на домашния уют.

„Било бедствено положение, нямали сме ток, на село сме били“ – написа 42-годишният орнитолог към снимката, на която той и съпругата му Мария си почиват, наслаждавайки се на свещите и камината.

Снимка: Instagram.com/sergey.panayotov/

Щастливите родители публикуваха първо видео с дъщеричката си Калина, а Мария сподели емоциите около раждането.

„Няколко неща да си кажа 20 дни по-късно... Като всяка (може би) бъдеща майка питах и разпитвах какво е раждането, как се случва, боли ли, страшно ли е... Отговорите все успокояващи – "не е страшно!", "то се забравя бързо!", "няма по-хубав момент от раждането!".
Мхмм да! И аз бях спокойна, до пред родилна зала... За след това няма да влизам в детайли, но мога да кажа със сигурност, че никога няма да забравя тези 5-6 часа.

За друго ми се пишеше. Родих в Болница Лозенец, държавна УМБАЛ, а не в някоя от големите АГ болници. А за държавните като цяло съм чувала само за онези страшни акушерки и сестри, които само те юркат, строяват и нападат укорително за това, че просто не знаеш какво да правиш. И общо взето колко кошмарно е преживяването на раждане и после престой в този тип заведения. За това и от много мои близки предпочитани са частните клиники, поне си плащаш за отношение. Уж.

Снимка: Instagram.com/sergey.panayotov/

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

Искам да изразя възхищението си от професионализма на целия екип на АГ отделението! Всички от акушерки сестри, педиатри, лекари и дори санитари ме накараха да се чувствам обгрижена, разбрана, изслушана. А това беше много ценно!
Винаги ще помня акушерката, която след 24 часа глад ми донесе шоколадови бонбони. Както и тази, която ми помогна да се справя с кърменето. Също докторката, която обгрижи Калина и я изписа в отлично здраве.

Не мога да ги назова по имена, защото смените се въртяха постоянно. Но всяка една от тези мили, добри и старателни жени ми отдаде ценна подкрепа. Ако трябва да добавям – отделението е видимо реновирано наскоро и няма голям капацитет, заради което е изключително спокойно и всяка дама може да бъде внимателно обгрижена.
Благодаря ви! Освен раждането, никога няма да забравя вашата добрина“ – написа Мария в своя Инстаграм профил.

Снимка: Instagram.com/sergey.panayotov/

Вижте във видеото най-горе как Сергей получи във "Фермата" 9 голяма изненада от съпругата си по случай навършването на една година семеен живот. Фермерът от Маджарово получи писмо, изпълнено с много любов, както и албум със снимки.