42-годишният Сергей Панайотов, участник във "Фермата" 9, стана баща.

„Не зная дали намирате разлика между мен и Калина. Майка й твърди, че прилича на нея, но е очевидно на кого се е метнала“ – написа Сергей в Инстаграм към шеговит колаж с негова снимка и кадър на дъщеричката.

Мнозина поздравиха семейството за щастливата новина, а участникът от "Фермата" 7 Ивайло Герасимов написа „Серго, да ви е жива и здрава бебката“.

Миналата седмица Сергей сподели в риалитито, че около 20 ноември очаква бебе.

Снимка: bTV Media Group

В предаването той получи голяма изненада от съпругата си Мария по случай навършването на една година семеен живот. Фермерът от Маджарово получи писмо, изпълнен с много любов, както и албум със снимки.

„Мило мое мишле, една година може да не е много, но за мен усещането е, че се познаваме цял живот. Защо съм с теб? Защото те обичам и защото искам да прекараме живота си заедно. Защото си добър. Може понякога да си кисел, но ти си искрено добър и знам, че никога не би обидил когото и да е умишлено. Знам, че ти ще бъдеш най-добрият баща за нашия малък мармот. Обичам те завинаги!“ – прочете в писмото Сергей и се просълзи.

Снимка: bTV Media Group

Той разказа пред водещия Иван за началото на връзката им.

Снимка: bTV Media Group

„Аз й поставих един тест. Бях в ремонт в Маджарово и след като се запознахме, я поканих там. Беше сив, кален, мартенски ден. Щом се появи, знаех, че това е жената“ – сподели Сергей.

Снимка: bTV Media Group

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

Кой е Сергей

Сергей Панайотов е на 42 години, от Варна, но живее в Маджарово. Управител на къща за гости. Женен, очаква първото си дете.

Сергей е дизайнер по образование, орнитолог - по желание, а по призвание е създател и мечтател. Сам реставрира 200-годишна къща, която превръща в дом за семейството си и уютен пристан за гости. Създател е и на единствения сайт за птиците в България.

„Отгледан съм от майка ми. Тя трябваше да работи на две места, затова прекарвах много време при баба ми и дядо ми, натоварен с купища задачи. Животът на село ме научи, че за да получиш нещо на масата, трябва да се скъсаш от работа“, казва той.

Снимка: bTV Media Group

Любовта му към птиците го отвежда в Маджарово, където попада на изоставена къща. Местните виждат съборетина, а той визуализирасвоя нов дом и място за млади хора - природолюбители. С много труд успява да я реставрира. „Тази къща не е просто бизнес за мен. Мечтая чрез нея да възродя западналите, но прекрасни Източни Родопи“, казва Сергей.

Влиза във „Фермата“ с идеята да излезе като победител. „Вярвам, че ще спечеля, защото ръцете ми са сръчни, душата ми е голяма, краката ми са бързи, а кръстът - силен“, допълва той.