В понеделник вечерта Лилия напусна "Фермата" след драматичен отборен дуел на голямата арена.

1. Лилия Ел Абани е на 43 години, от Габрово.

2. Среща голямата любов, когато е на 18. Той е на 19 и е от Либия. Първоначално родителите й са против връзката им и те трябва да се борят за нея. Заминават за Либия, където ги чака ново изпитание – избухва война и дните им се превръщат в ад. Успяват да се измъкнат от него и се отправят към САЩ.

3. Когато животът им се подрежда, идва най-голямата битка – тази с рака. Съпругът й не успява да я спечели и издъхва на 39 години.

4. „Дори в деня, когато той напусна този свят, аз почувствах душата му. Винаги след това в живота си съм получавала някакви знаци. Вярвам, че той е с мен. Знам, че той иска да съм щастлива. "Фермата" 9 е съдбовна за мен. Аз съм родена на 9-ти и той много обичаше числото 9“ – сподели Лилия в предаването.

5. Лилия създава собствена автокъща и започва сама да отглежда трите си деца – двама синове и една дъщеря.

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

6. В началото на ноември синът й Амир навърши 10. Той тренира футбол и затова тортата бе украсена като футболно игрище.

7. Тази година за Хелоуин Лили се бе облякла като египетска принцеса.

8. В риалитито тя се възмущаваше, че жените от другия отбор се оставят на Петър да ги манипулира.
„В Елбетица има 5 жени. Те разбират какво се е случило, но продължават да мълчат. Така е и в България. Явно има много жени, които се оставят някой да си играе с тях. Не осъзнават, че техният живот ще мине и ще е късно да променят нещата… Днес Петърчо ще е имунизиран“ – коментира веднъж Лили, която позна напълно избора на дуелисти и имунизирания в не един и два епизода.

9. „Аз мечтаех да участвам във Фермата… Вдигнах се от Америка и дойдох да осъществя мечтата си с пълна сила и с всичко, което трябваше да изживея“ – сподели Лили при напускането на риалитито.

10. Днес в „Тази сутрин“ тя призна, че в живота е властна личност, но във "Фермата" се е научила да се вслушва в мнението на другите.