Избраницата на Евгени Генчев – Валерия, направи фотосесия за 13-ия рожден ден на кучето си Бъди.

„Тази година с Бъди направихме първата фотосесия за рождения му ден. Заради супер вкусната торта беше почтиии невъзможно да снимаме! Бъди не може да говори, но аз гарантирам, че това би била много приятна и още по-вкусна изненада за космато същество! Очаквайте сладките ни кадри скоро!“ – написа Валерия в Инстаграм.

В последните седмици Бъди стана много известен, тъй като Валерия гостува с него в "Шоуто на Николаос Цитиридис" и в "Тази събота и неделя". От 19 май, веднага след края на "Ергенът", кучето си има и собствена Инстаграм страница, която е с над 1350 последователи.

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" бе коментирана кратката поява на Бъди в онзи клип, показващ как Евгени гледа старта на "Ергенът" по bTV в компанията на чернокоса жена, за която мнозина смятаха, че прилича на участничката в романтичното риалити Ирина Карабаджак.

За щастие, никой не е разпознал кучето на Валерия в този клип – детайл, който би разкрил твърде много още в началото на предаването.

Валерия обича да се грижи за животни и дори има свой приют край Плевен.

Кой беше най-трудният момент в "Ергенът"? – попитахме моделката веднага след края на предаването, а тя ни отговори „Че нямах връзка и информация за близките си и за животните. А най-гадното бе, когато другите участнички разбраха за моята слабост към животните и го използваха срещу мен“.

Самата Валерия имаше рожден ден на 25 май. Повече за него вижте тук: