Плевенчанкта Валерия, която работи като модел, а личната й кауза е приют за спасени кучета и котки близо до родния й град, бе първата дама, поканена от Евгени на индивидуална среща.

„Много дълго обмислях коя да поканя. Водя се от моята интуиция и се надявам тя да не ме лъже. Валерия е много нежна и красива. В мига, в който я видях, ме заинтригува“ – сподели Евгени.

Снимка: Асен Великов

„Истинската любов, която до момента съм виждала, е между животните и хората. Хората са егоисти, надявам се Евгени да промени това мое мнение“ – коментира красавицата.

Снимка: Асен Великов

Докато бяха на яхтата, Валерия предупреди Евгени, че при евентуално развитие на отношенията им кучетата й ще спят на леглото, а не на пода.

Снимка: Асен Великов

„Вегетарианец съм вече 3 години, така го усетих. Исках да стана и веган, но с този график не мога. Трябва личен готвач“ – поясни Ергенът.

Снимка: Асен Великов

„Ако си допаднем, аз ще ти бъда лична готвачка. Ще свириш, докато готвя“ – заяви моделката, която работи предимно в Япония.

Снимка: Асен Великов

По-късно тя коментира разходката с яхтата така „Като сцена от романтичен филм. Много е красиво, надвиши очакванията ми много!“.

Снимка: Асен Великов

След това двамата вечеряха на брега, а Евгени сервира суши.

Снимка: Асен Великов

„Последния път, когато се съгласих да отида на обяд с мъж, ядох пържоли. Беше ужасно! Така че съм благодарна за сушито“ – каза Валерия, която в края на вечерта получи роза от Ергенът.

 

Снимка: bTV Media Group

Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел основно в Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Качества като суета и егоизъм не са ѝ познати и именно затова се е отдала на кауза, която осмисля живота ѝ. Заедно с нейна приятелка, Валерия създава приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Признава, че до момента не е намерила подходящия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е грабнало в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи. Надява се да е човек, който обича животните, за да намерят общ път към любовта.

Целите епизоди на "Ергенът" можете да гледате на bTV Plus.