Новата прическа на Евгени Генчев стана повод за много горещи емоции във втори епизод на "Ергенът". Буйните къдрици на пианиста бяха укротени от ножицата на фризьора, а новата му визия накара момичетата да го харесат още повече. 

Само комплименти обаче не са достатъчни. На среща с него ще отидат само тези, които успеят да се преборят. Борбата е в игра с балони.

 

В нея една срещу друга се изправят няколко момичета от двата отбора. Целта е да бъдат спукани всички балони, залепени по противника, но без да бъдат използвани ръце. Позволено е да се използват зъби или крака. 

ИГРАЧКА - ПЛАЧКА

Напрежението сред момичетата вече е факт. Обособяват се и някои лагери. Симпатиите и по-негативните отношения определено вече се забелязват.

В играта с балоните една срещу друга застават Пам и Габриела. Инфлуенсърката, която при влизането си обяви, че обича да й се угажда, вече имаше словесни престрелки с макси модела. Победител в играта беше червенокосата Пам.

Другата двойка са Мони и Елисавета, а двете определено не се харесват. Последния балон Ели спуква с ръка, заради което победата е дадена на отбора на Мони. Впоследствие се оказа, че по ръцете на Мони има множество драскотини до кръв. Наложи се намеса от медицинско лице. 

КОЙ ОТИДЕ НА ПЪРВА СРЕЩА С ЕВГЕНИ?

Първа покана за индивидуална среща с Евгени получи Валерия. Тя е модел и работи предимно в Япония. Най-голямата й страст обаче е грижата за животните. За Валерия любовта към кучетата и към хората е едно и също нещо, важното е да е искрена. Признава, че засега няма мъж до нея.

Снимка: Асен Великов

 

Двамата прекарват времето си на яхта, както и плувайки във водите край Бодрум. Прегръдки, разговори, хванати ръце - начало ли е това на по-специални отношения между двамата? Вижте повече тук: