Лиа Кръстева от "Ергенът" написа много интересен и емоционален пост в Инстаграм, в който разказа за премеждията в живота й през последната година и с каква нагласа е влязла в романтичното риалити.

В него тя споменава, че има до себе си „силен мъж, а пред нас едно светло бъдеще“. Помолихме я да ни разкаже малко повече за него и се оказа, че историята на тяхното запознанство е интригуваща.

„Бившият ми приятел ме ядоса и си казах – Ще намеря по-добър от теб. Влязох в Tinder и се „мачнах“ с един англичанин. Две седмици си писахме и той ме покани на среща в Париж, но аз отказах. Тогава той дойде в България“ – сподели Лиа пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Още на втората среща англичанинът, чието име Лиа не иска да разкрива, заявява, че търси сериозна връзка, а на третата – че я вижда като бъдеща съпруга.

Снимка: Личен архив

„Един месец му отказвах предложенията за брак, след което отидохме в Англия. Той ме заведе на мечтано от мен място – езерото Windermere. За него се пее в любимата за мен песен на Тейлър Суифт „The Lakes“

Всичко се случи много натурално. Той нямаше подготвен пръстен, но ми предложи брак. Даде ми своя пръстен, а на следващия ден съвсем случайно видяхме в едно магазинче копие на неговия, но в дамски вариант, така че всичко се подреди“ – разказа ни Лиа.

Снимка: Личен архив

Засега няма насрочена дата за сватба, като най-вероятно тя ще е далеч от България – в Лас Вегас или на някой остров.

А тук можете да прочетете поста на Лиа, в който тя описва живота си в Берковица през последната година.

„Участието ми в Ергенът беше едно от най-незабравимите преживявания в живота ми. Когато влязох, аз имах страх от това да бъда сама – в живота, у дома, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, но скучно градче Берковица, където ставах всяка сутрин в 5, за да карам дядо си на хемодиализа. Всеки следобед да се грижа за него, да го карам по болници, да го храня и да тичам да наглеждам болната си прабаба. Дядо Митко и баба Славка. Загубих и трети човек – бившата ми детегледачка и най-близка баба Загорка, както и кучето ми Мечо, което погребах сама. Винаги сама.
Когато умряха, аз загубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да живея. Бях отделена от всякакъв живот на млад човек, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално.
Когато си стегнах куфарите за Бодрум, си казах “сега или ще се оправя, или наистина ще се приключва”.
Не мога да ви опиша какво е чувството да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, но аз се преродих. Запознанството ми с тези прекрасни девойки ми върна желанието за живот.
Когато не получих роза, за първи път от много години насам аз знаех, че ще бъда наред. Страхът от самотата в мен беше само далечен спомен. За метаморфозата, която преживях вътре, ще ви разкажа в подробности в моят Ютуб канал – It’s Leah’s World.

Засега ще кажа само, че вече не съм сама. До мен има един силен мъж, а пред нас едно светло бъдеще. Нямам търпение да ви разкажа повече. На другите им пожелавам късмет. Ще им трябва."

Визитката на Лиа при влизането й в "Ергенът" можете да си припомните тук:

Снимка: bTV Media Group

Лиа е от град София и е писателка на любовни романи. Тя притежава свободен дух, който не може да бъде сложен в рамка. Лиа мечтае да напише бестселър, но докато успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими имоти в семейната фирма. Лиа пише първия си роман на 21 години, но го пази в тайна повече от година. През това време тя търси контакт с изявени писатели на любовни романи и едва след тяхното одобрение се мотивира да потърси издател. Така на пазара излиза книгата ѝ „Bad Boys Bring Heaven“.

Лиа смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната ѝ натура. Мечтаният партньор за нея е честен и разбиращ. Лиа вижда себе си в главната роля на победителка във втория сезон на „Ергенът“.