Боряна Лекова от втори сезон на "Ергенът" отбеляза своя 29-и рожден ден. Тя споделя любопитни факти около специалния празник за Ladyzone. Претендентката за сърцето на Евгени ще празнува своя празник в събота (9.04) с най-близките до нея хора и приятели.

Боряна направи публикация в Инстаграм по повод своя празник. „Помня 20-тия си рожден ден сякаш беше вчера. Не е за вярване колко бързо лети времето“, написа тя.

 

В отбелязването на своите рождени дни дамата каза, че е променила много неща. До своя 25-и рожден ден тя предпочитала да празнува в шумни компании с много гости. Днес обаче харесва да споделя личните си поводи с най-близките си приятели, успели да се задържат във времето.

Най-запомнящият се подарък за Боряна е изненадата по повод 18-ия рожден ден, която й подготвят приятелите. Тогава тя няма възможност за голямото, мечтано празненство на всеки навършил пълнолетие и близките хора й го подаряват. „Никога няма да забравя този ден“, сподели Боряна.

Цветето като жест или като подарък?

 - Цветето без повод е най-показателно. Това е най-хубавият жест за мен.

Не може рожден ден без торта  каква ще бъде твоята?

 - Моята ще бъде приготвена от майка ми, на която сладкарството е хоби. Тя ще бъде здравословна, защото това е част от моя живот. Кремът на тортата ще бъде от кашу, а за подсладител ще използва мед.

В събота ще бъде празненството по повод 29-ия рожден ден на Боряна. Избрала е този ден, защото иска да се съобрази с една от най-близките си приятелки, която е от Казанлък. „През седмицата всеки работи и тя ще може да дойде само за уикенда“, поясни красавицата.

Събитието ще бъде в популярно столично заведение. Боряна ще бъде облечена в специална дизайнерска рокля, ушита по поръчка. Дамата ще посети фризьор и гримьор, за да може да се чувства още по-прекрасно за своя празник.

А как се развиват отношенията между Боряна и Евгени, предстои да разберем в следващите епизоди на „Ергенът“.