В четвъртък (9 май) зрителите на bTV предстои да станат свидетели на поредната групова среща, за която Алек няма да скрие, че е очаквал с най-голямо нетърпение.

„Сърцето е като компас и сочи вярната посока – всеки ден и всеки час, даже и в мрак дълбок. Дами, следвайте компаса, каня ви на среща“.

За отрицателно време момичетата ще трябва да съберат багажа си от имението и да тръгнат с „ергенобил“ в търсене на единствената вярна посока – към „ергена“. Заедно с него те ще прекарат нощта под открито небе на истински къмпинг.

Идиличната обстановка ще предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с тежки признания за най-трудните премеждия в живота си. Това ще провокира Алек също да сподели каква е най-голямата му мъка.

Снимка: bTV Media Group

Очаква ни и дързък ход от страна на една от дамите, която буквално ще се промъкне в леглото на Алек, а каква ще бъде реакцията на останалите, след като на сутринта заварят „ергена“ в нейните обятия, предстои да разберем в 20:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group

Зрителите ще станат свидетели и на последния коктейл в имението, а кулминацията на вечерта ще бъде решаващата „Церемонията на Розата“, след която ще станат ясни имената на трите финалистки в третия сезон на „Ергенът“.

Снимка: bTV Media Group

Епизодите на "Ергенът" се излъчват всяка сряда и четвъртък от 20:00 ч.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.