На 25 април е време за поредната групова среща в компанията на Ергенът. Наум ще приветства момичетата във вила „Роза“, където ги очаква ден, изпълнен с динамика.

Те ще трябва да „вдигнат темпото“, защото срещата им с Алек ще продължи точно определено време – един час.

Тяхната цел ще бъде да прекарат колкото се може повече време с него поотделно, използвайки различни тактики и хитрини, за да привлекат вниманието му единствено към себе си.

Предстои да станем свидетели на изключително ожесточена битка за време с Алек, а тази, която успее да си открадне най-много скъпоценни мигове насаме с него, ще го получи единствено и само за себе си в джакузи с изглед към морето.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

По време на вечерния коктейл Алек Младенов ще отправи дръзка провокация към претендентките за своето сърце с желанието си да види „истинското лице на любовта“. Дамите ще трябва да свалят грима, балните рокли и токчетата и да заблестят с естествената си и неподправена красота.

Снимка: bTV Media Group

Коя от тях обаче няма да събере смелост да се покаже без макиаж и на коя Алек ще зададе въпроса: „Защо ми отнемаш правото да те видя без грим?“, предстои да стане ясно в четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group

В края на вечерта най-желаният „ерген“ ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент в поредната наелектризираща „Церемония на Розата“.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.