„Със сигурност ще съм единствената, която няма да си смени фамилията, ако Алек избере мен и ми предложи“ – сподели 25-годишната Йоана Младенова, която е стюардеса в българска авиокомпания за чартърни полети.

Снимка: bTV Media Group

Нейното запознанство с Алек започна по оригинален начин.

Снимка: bTV Media Group

„Уважаеми пътници, добре дошли на полета на любовта. Днес ще летим от Родос до края на света с височина Седмото небе. За максимална безопасност през целия полет трябва да ме гледате в очите, иначе ще има турбуленция. Емоционалният багаж трябва да е здраво затворен, а в случай на повреда и загуба на атмосфера – най-сигурният начин за оцеляване е като ме прегърнете“ – каза Йоана преди първата си прегръдка с Ергенът.

Снимка: bTV Media Group

Йоана Младенова е от Перник, завършила е маркетинг в Германия и е посетила над 50 държави, като най-любимите ѝ са Саудитска Арабия, Мароко и Египет.

Снимка: bTV Media Group

За нея искреността е много важна както в приятелските, така и в любовните взаимоотношения. Най-крайното нещо, което е правила, е да изхвърли дрехите на неин бивш приятел, който ѝ е изневерил. Категорична е, че никога не би простила подобно предателство.

Снимка: bTV Media Group

Сама е повече от една година и мечтае за семейство, деца и уют. Смята, че се чувства готова да изгради една красива и хармонична връзка, а участието ѝ в „Ергенът“ е напълно осъзнато и желано, тъй като много харесва Алек. 

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg