Шермин загатна за своята претенциозност още преди да е слязла от лимузината, с която пристигна в имението на "Ергенът".

„Никой ли няма да ми отвори вратата? Наистина ли?“ – обърна се тя на английски към шофьора от остров Родос.

Снимка: bTV Media Group

Няколко минути по-късно, след запознанството си с Алек, тя обърка посоката, в която трябва да поеме, за да се включи в коктейла.

Снимка: bTV Media Group

Екатерина и Теа я посрещнаха с думите, че е много хубава, а Шермин продължи с претенциите „Как може да са толкова… Защо никой не ми казва на коя страна да отида?“

„Посрещнаха ме само две от момичетата. Нямах проблем и те да не ме посрещат, така че да се оправят“ – коментира малко по-късно пред камерата на романтичното риалити 26-годишната моделка, живееща в Израел.

В трети епизод на "Ергенът", оказал се последен за нея, Шермин се появи на коктейла доста по-късно от останалите дами.

„Ядосах се, не можах да си намеря рокля“ – поясни родената в Ловеч Анна Шермин Метушева.

„На мен всичко ми харесва как й седи, но тя е много претенциозна… Извинявай, но с твоята фигура няма нещо, дето да не ти стои добре“ – коментира Мария Стоянова, която има два брака зад гърба си.

Снимка: bTV Media Group

„Израснала съм в различна среда. Аз съм worldwide person, докато другите дами са ограничени във вижданията си. Контактувала съм със световноизвестни личности. Излизала съм с Тайга, била съм гадже на Алек Монополи… Имала съм гадже с частен самолет. В България хората са ограничени. Не искам да съм част от фолкаджийската култура, колкото и да изглеждам така“ – призна Шермин пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

Повече за нея и какво каза на Алек на раздяла – вижте тук: