По време на коктейла в епизод 19 на "Ергенът" Йоана и Алек се усамотиха в градината на имението.

„Мина много време от нашата среща. Тя беше уникална, един от най-хубавите дни в живота ми. Много те харесвам!“ – призна 25-годишната стюардеса от Перник.

„Аз също“ – отговори Алек.

„Повече от харесване е. Влюбена съм в теб! Ревнувам от другите момичета, особено след тази среща“ – откровена бе Йоана.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

„Обичам да целувам Алек и не мога да му се наситя. За пръв път признавам чувствата си пред него. Чувствам се много добре, когато си казах всичко“ – сподели стюардесата пред камерата на "Ергенът".

Снимка: bTV Media Group

Коя е Йоана?
25-годишната Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в българска авиокомпания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, но решава да последва детската си мечта да пътува из целия свят и да опознава различни култури. Застоят за нея е скучен, затова и не обича еднообразието. Посетила е над 50 държави, като най-любимите ѝ са Саудитска Арабия, Мароко и Египет.

Снимка: bTV Media Group

Владее няколко чужди езика, обича да ходи на опера, тренирала е плуване и е печелила безброй медали. Смята, че е експерт в готвенето и някой ден се вижда като собственик на ресторант. За себе си Йоана смята, че е откровен човек – за нея искреността е много важна както в приятелските, така и в любовните взаимоотношения.

Винаги казва в очите това, което мисли и чувства, независимо кой стои срещу нея. Рядко губи самообладание и винаги се отнася с уважение към другите. Умее да отстоява себе си, без да изпада в пререкания. Когато обаче настъпят и наранят егото ѝ, е склонна да отговори.

Най-крайното нещо, което е правила, е да изхвърли дрехите на неин бивш приятел, който ѝ е изневерил. Категорична е, че никога не би простила подобно предателство. В момента Йоана се намира в един от най-прекрасните моменти в живота си, но същевременно чувства и празнина дълбоко в себе си. А тя може да се запълни само от любим човек... Сама е повече от една година и мечтае за семейство, деца и уют.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.