Божана Кацарова, победителка в MasterChef 2017 и участничка в последния сезон на Survivor, покани в кухнята си Магдалена от "Ергенът" 3.

Разбира се, сладкиша, който направиха, бе тематичен – торта с… рози.

В шеметното видео ще видите много препратки към "Ергенът". Божана предлага да се бори с Барбара, а когато чупи чаша, обвинява за това Силви. В кадър се появява и човек с хармоника.

„Добре че ти показах как се прави. Ще ме заапеш“ – казва в един момент Маги, припомняйки една от характерните реплики на друга участничка в "Ергенът" – Христиана.

На финала Божана подарява на скъпата си гостенка две рози – една за сряда и една за четвъртък.

„Алек, обади ми се!“ – призовава кулинарката.

Снимка: Instagram.com/bojana_is_o_ye

Очаквано, видеото привлече голямо внимание в Инстаграм. Пам Велидис от "Ергенът" 2 коментира „Обожавам виии!“, а друга последователка написа „Откачалки, ама сладки! Радвате много девойки!“.

Не липсват и критични забележки. „Много лигавене, ама много! Нито разбрах нещо от “рецептата”, нито смисъла на лигавенето ви“ – пише потребител, а друг напомня за викторината от епизода на "Ергенът" в сряда – „Не е важно да имаш брекети на зъбите, а акъл в главата! Не може да си на 37 години, а да нямаш общата култура на 12-годишно дете“.