Докато някой представители на зодиакални знаци изразяват свободно чувствата си, други предпочитат да подтиснат емоциите си дълбоко в себе си, като често изглеждат дистанцирани и студени. 

Те са майстори на смесените сигнали и умело избягват въпроси, които биха ги провокирали да покажат уязвимостта си.  Представяме ви пет зодиакални знака, които сякаш поставят невидима стена между тях и хората, с които общуват. Много често изглеждат емоционално отчуждени и слабо свързани с чувствата си. 

Ако сте попадали на хора, които в един момент чувстваме близки и открити, а в следващия са дистанцирани, може би сте се срещали с някой от следните зодиакални знаци.

Ето кои са те:

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеите често са възприемани като логични и аналитични, но когато стане въпрос за емоции, те избягват всякаква близост. 

Те не се чувстват комфортно да разкриват вътрешния си свят и предпочитат да запазят дистанция. Ако усетят, че се сближавате твърде много, може внезапно да изчезнат или просто да престанат да проявяват интерес. 

Водолеите рядко ще бъдат до вас в момент на емоционална нужда, защото за тях силните емоции са нещо, което ги кара да се чувстват неуверени и уязвими.

Звездни представители на зодия Водолей, които често прикриват чувствата си и изглеждат емоционално дистанцирани са: Дженифър Анистън, Хари Стайлс, Майкъл Джордън, Кристиано Роналдо и Алиша Кийс.

 

ДЕВА

На пръв поглед, Девите могат да изглеждат студени и дистанцирани, но истината е, че те просто трудно се доверяват на хората около тях.

Дълбоко в себе си те често крият много чувства, които прикриват, издигайки високи стени, за да се предпазят.

Девите предпочитат да тестват хората около тях, преди да ги допуснат в своя емоционален свят, и този процес може да бъде дълъг и труден. Те избягват риска от нараняване, дори ако това означава да загубят важен за тях човек.

Звездни представители на зодия Дева, които трудно споделят чувствата си допускат някой близо до себе си са: Бионсе, Блейк Лайвли, Зендая, Адам Сандлар и Куану Рийвс.

 

СТРЕЛЕЦ

Свободолюбивите Стрелци не обичат да се обременяват с емоционални драми. За тях емоциите често изглеждат като нещо хаотично и усложняващо живота, затова предпочитат да ги избягват. 

Ако някой се опита да ги провокира да изразят скритите си емоции, Стрелците бързо  ще сменят темата с шега или ще се опитат да излязат от ситуацията. Тяхната безгрижна природа ги кара да изглеждат безчувствени, но всъщност те просто избягват всичко, което може да ги натовари емоционално.

Звездни представители на зодия Стрелец, които избягват емоционалните драми са: Брат Пит, Майли Сайръс, Бритни Спиърс, Тейлър Суифт, Джей Зи и Зои Кравиц

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците често се страхуват от отхвърляне, което ги прави предпазливи във връзките. Те са чудесни комуникатори, но когато става въпрос за дълбоки емоции, предпочитат да държат нещата на повърхността. 

Близнаците ще направят всичко възможно разговорът да остане лек и забавен, като избягват темите, които биха ги поставили в емоционално уязвима позиция.

Звездни представители на зодия Близнаци, които избягват да споделят чувствата си, за да не бъдат отхвърлени са: Том Холанд; Анджелина Джоли, Кание Уест, Наоми Кембъл и Джони Деп.

 

ОВЕН

Импулсивни и фокусирани върху собствените си цели, Овните понякога забравят да обърнат внимание на емоционалните нужди на хората около тях. 

Те обичат приключенията и често се втурват в нови предизвикателства, без да мислят за това как тяхната дистанцираност влияе на връзките им. Ако Овенът е претърпял емоционална загуба, той може да заеме напълно студена и безразлична позиция, макар че в дълбочина е също толкова емоционален, колкото всеки друг.

Звездни представители на зодия Овен, които понякога забравят за емоционалните чувства на хората около себе си са: Сара Джесика Паркар, Селин Дион, Еди Мърфи, Ема Уотсън, Марая Кери и Рийз Уидърспун.

И така, това са зодиакалните знаци, които често остават емоционално дистанцирани. Разбира се, те не са лишени от чувства, просто предпочитат да ги държат настрана, за да се предпазят от евентуално разочарование.