В кого ще се влюби Девата и с кого не е подходящо да се обвързва? Светлана Тилкова-Алена за любовните съчетания на всички зодии. 

Дева с Овен:

Ако двамата искат да бъдат заедно, на Девата, колкото и да е неприятно, ще се наложи да се примири с хаотичната и непредвидима същност на Овена. Шансовете за успешен брак са половинчати.

Снимка: iStock

Дева с Телец:

Бракът би бил стабилен, но са нужни много компромиси.

Снимка: iStock

Дева с Близнаци:

Между тях липсва страстта. Трябва да приемат, че са случайно събрали се любовници.

Снимка: iStock

 

Скорпион с Рак:

В сексуално отношение Ракът и Скорпионът са идеалната двойка. Ако чувствата им са достатъчно силни, двамата могат да създадат хармонично семейство.

Снимка: Prince Lauder

 

Дева с Лъв:

Двамата могат да създадат отлично делово партньорство и ако имат семеен бизнес, да стъпят на стабилна материална основа. Биха могли да създадат и семейство, ако Девата глези Лъва и непрекъснато му се възхищава.

Снимка: iStock

Дева с Дева:

Двамата партньори, родени в Дева, не са склонни да показват чувствата си, нито пък да си губят ума от любовни трепети. За тях влюбеността води до хаос в живота и затова избягват любовната сфера. Двама партньори, родени в Дева, могат да съжителстват в брак, въпреки че са по-подходящи за делово партньорство и приятелство. Двамата са еднакво незаинтересовани от редовния сексуален живот. Връзката между партньори Дева може да бъде хармонична, защото те не са егоисти и няма да си отправят взаимно упреци, че единият работи, пък другият се забавлява.

Снимка: iStock

Дева с Везни:

Девата трудно може да съжителства с Везните. Девата трудно се примирява с непрекъснатото желание за промени на Везните. Опитва се да ги ограничи, но може да предизвика сблъсък на интереси.

Снимка: iStock