Сезонът на затъмненията навлиза в своя кулминационен момент на 2 октомври, когато настъпва новолуние в Овен и  слънчево затъмнение в знака на Везни. 

Везните символизират хармонията, баланса и справедливостта в нашите взаимоотношения. По време на това затъмнение ще бъдем изправени пред необходимостта да направим сериозни преоценки на най-близките си връзки. Независимо дали става въпрос за личен партньор, семейство или бизнес отношения. Ако имаме връзка, която вече не работи, е възможно да почувстваме, че е време да се разделим, дори и това да бъде болезнено.

Продължете да четете, за да разберете как новолунието в Овен ще се отрази на вашия зодиакален знак:

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НОВОЛУНИЕТО ВЪВ ВЕЗНИ

Новолунието, което ще настъпи малко след затъмнението, ще ни предостави шанс за ново начало и ще ни даде възможността да стартираме нови проекти или да положим основите на дългоочаквани промени в живота ни.

Съчетавайки влиянието на затъмнението и новолунието във Везни, ще получим уникална възможност да интегрираме своята лична мисия с действия, които водят до реални промени. Това е време на преосмисляне и избор – време, в което съдбата ни може да се пренасочи по неочакван начин.

Вижте как ще се отрази новолунието и слънчевото затъмнение на зодиакалния знак: