Сезонът на затъмненията навлиза в своя кулминационен момент на 2 октомври, когато настъпва новолуние и слънчево затъмнение в знака на Везни. 

Тези астрологически явления често се свързват със съдбоносни промени, подготвяйки ни за нови етапи и предизвикателства в живота. Затъмнението и новолунието не са просто ново начало – те изискват баланс между миналото и бъдещето, освобождавайки място за новите възможности, които идват с тях.

Продължете да четете, за да разберете как новолунието и слънчевото затъмнение във Везни ще се отрази на вашия зодиакален знак:

КОНФЛИКТИ И НАПРЕЖЕНИЕ: ТРУДНИ, НО ВАЖНИ РЕШЕНИЯ

Слънчевото затъмнение носи със себе си и напрежение. Звездното разположение в този момент – с Марс в Рак и неговият квадрат със Слънцето и Луната – може да предизвика конфликти и спорове в отношенията. Този аспект на Марс предполага, че в личните и професионалните ни взаимоотношения може да изплуват стари конфликти или нови разногласия. Може да се наложи да поставите граници или да предприемете действие, за да защитите своите близки или собствените си интереси.

Решенията, които вземем в този период, могат да се окажат съдбоносни и да предопределят бъдещата посока на живота ни.

Вижте как ще се отрази новолунието и слънчевото затъмнение на зодиакалния знак: