Сезонът на Везните винаги носи свежест и уют, а през 2024 г. той ще бъде по-интензивен и важен от обикновено. Това е време, в което можем да намерим баланс и хармония в ежедневието си, като се съсредоточим върху взаимоотношенията си и вътрешната си хармония.

Според астролозите, сезонът на Везните може да отвори вратата към нашето бъдеще, като ни даде възможността да се потопим в енергията на този уникален период

Това е време на равновесие и хармония, когато сме приканени да обърнем внимание на партньорствата си и да потърсите мир там, където има конфликти. Везните, управлявани от Венера, не само обичат красотата и комфорта, но също така ни подтикват да търсим баланс и справедливост във всяка област от живота ни.

Сезонът на Везните започва всяка година приблизително от 22 септември до 22 октомври. Това е моментът, когато листата започват да падат, въздухът става по-свеж и есента навлиза в своя пълен блясък. Везните ни приканват да се отпуснем и да се насладим на уютни моменти с любимите хора, облечени в най-меките си пуловери и с топли напитки в ръка.

ЦЯЛОСТНО НАСТРОЕНИЕ НА СЕЗОНА НА ВЕЗНИТЕ

Снимка: Prince Lauder

Сезонът на Везните се управлява от планетата Венера – символ на красотата, любовта и взаимоотношенията. Този период обикновено се свързва с усещане за социална ангажираност, хармония и стремеж към естетика. Везните са известни с умението си да създават красиви и привлекателни моменти, и това влияние ще се отрази върху всички ни.

През този сезон сме насърчени да обърнем внимание на отношенията си. Везните, като кардинален въздушен знак, предпочитат партньорството и комуникацията пред всичко друго. В този период може да почувстваме желание да засилим връзката с партньора си или да се впуснете в нови връзки. Ако пък е настъпил моментът да прекратим определени отношения, Везните ще ни подкрепят с техния стремеж към баланс и справедливост.