ОВЕН

Дебнат ви конфликти с вашите близки. Причинени са отново от недобронамерени хора, които ви завиждат на отношенията. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Подтиснати сте, прибрали сте сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, а и за да съхраните добрите отношения в семейството, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели и да уважите техния личен празник. 

БЛИЗНАЦИ

Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка, без да искате сте отправили обидни думи. Извинете се, за да не реши да ви изостави и да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря. 

РАК

Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, дори и ако заминавате зад граница! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот и докато сте на път, без притеснения да го възстановите. 

ЛЪВ

Ако сте семейни и от известно време е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония. Несемейните, които имат сериозна връзка също да се постараят да я стабилизират. Сексът ще ги стабилизира.

ДЕВА

Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. 

ВЕЗНИ

Отношенията с любимите ви хора са хармонични и ви радват със спокойствието в дома ви. Интимните мигове са възможни през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране в точно определени часове. 

СКОРПИОН

Пътувайте дори и на близо и се разнообразете заедно със семейство си. можете да гостувате при ваши роднини или приятели, или да се видите с възрастните си родители. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома, без да каните гости или съседите си. Вечерта рискувате да пропуснете секса заради досадниците, които сте пуснали в дома си. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения. 

КОЗИРОГ

Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания, но те не са разбрали че имат срокове. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от половинката ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си, за да не изпаднете в депресия заради невъзможност да овладявате нечии емоционални интриги. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.