Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Нийл Даймънд и Настася Кински.

ОВЕН

Откажете се от намерението да започвате ремонт посред зима. Бъдете предпазливи, особено ако трябва да поправяте покривните конструкции! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ТЕЛЕЦ

Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия. Ако имате сериозна връзка, но се колебаете дали да създадете семейство днес е време да вземете решение.

БЛИЗНАЦИ

Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

РАК

Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ЛЪВ

В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да учат. Обърнете им внимание и разрешете проблемите, които им пречат. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още несемейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот. 

ДЕВА

Вечерта бъдете сред семейството си и отдайте на вашите близки дължимото внимание. Не канете гости, а се отдайте на хапване и ненатоварващи ви разговори.  Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади. 

ВЕЗНИ

В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение, а днешния ден, въпреки обещанието ви не е изключение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Нямате намерение през този ден да разговаряте и да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза. 

СТРЕЛЕЦ

В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове. 

КОЗИРОГ

Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

ВОДОЛЕЙ

В личните ви отношения са възможни проблеми с вашите партньорите заради нежеланието им да разберат притесненията ви, свързани с моментни грубости от тяхна страна. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват. 

РИБИ

Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Ако нямате до себе си любими хора, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори.