Какво вещаят звездите за деня, в който са родени носителката на "Оскар" Джина Дейвис, тенорът Пласидо Доминго и Камелия Тодорова.

ОВЕН

Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Жените да очакват нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Предпазливостта не е излишна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми с интимния ви живот.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквано романтично приключение ще ви накара да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

РАК

Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви свързани с изневяра, защото сте ядосани на половинката си. Когато се приберете, клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

ЛЪВ

Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви. Ще се ядосате от невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади, но се примирете, след като поканата е ваша, а разговорът ви и компанията са ви били приятни.

ДЕВА

Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не изневеряват само защото са привлечени от нечий чар и сексапил, защото днес сте застрашени от възможността за неочаквана бременност, която ще промени живота ви.

ВЕЗНИ

Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант, стига да няма ограничения и забрана и да спазвате правилата, свързани със здравето ви. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

СКОРПИОН

В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми, свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание, не се лишавайте от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради интриги, които са ви засегнали и сте приели за истина. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат. Вечерта ще се чувствате уморени и напрегнати.

КОЗИРОГ

Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили.

РИБИ

В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.