Певицата Камелия Тодорова бе гост в „Преди обед“ (bTV), за да разкаже за предстоящите си коледни концерти. Разбира се, тъжната вест за Стефан Данаилов също бе част от разговора. Ето какво сподели джаз певицата:

Още в 7 сутринта ми се обади негов колега и приятел, който плачеше по телефона. Мисля, че той се избави и отиде на по-хубаво място. Не е хубаво човек да страда много.

Щастлива съм, че той си отживя. Изживя живота си, даде много, беше и добър преподавател. Беше обичан много от всички, защото имаше лек характер и се държеше с всички много любезно. Обичаше живота, купоните... Всичко обичаше и взимаше с пълни шепи.

Винаги съм казвала, че благодарение на него си направих ролята в „Търновската царица“ (1980 г., реж. Янко Янков). Той беше моят учител. Не се съобразявах толкова с режисьора, колкото с него. Бях много щастлива. Е, бях и влюбена в него, но това няма значение. Всички бяхме влюбени.

Не мога да кажа големи думи, но и той беше леко влюбен в мен. Важното е, че ще остане един красив спомен. Това е любовта на филма. Ние, актьорите, преживяваме всеки филм и пиеса.

Когато съм на сцената, винаги съм влюбена. 

Целия разговор можете да видите тук:

В памет на големия български актьор bTV направи промени в програмата си и на 30 ноември, събота, от 15:00 ч. ще излъчи епизод на „НепознатиТЕ“. На 1 декември, неделя, от 11:00 ще бъде излъчен епизод на „Търси се“ с гост Стефан Данаилов.