ОВЕН

Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви, да се изпокарате и да се лишите от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не се поддавайте на увещанията на вашите близките си да започнете ремонт в дома си, като от вас се искат пари, за да не теглите  от семейната сметка. Децата ви изнервят с исканията си за мнимание, което заслужават, защото сте уморени, но не бива да ги отблъсквате.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път, а този факт може да се окаже непреодолимо бариера в отношенията ви. Прекалили сте и партньорът ви не вярва на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

РАК

Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден.

ЛЪВ

Личните ви отношения изискват да сте чаровни и по-отговорни към интимния си партньор, когото пренебрегвате заради другите си задължения. Не създавайте повод за отдалечаването му и за липсата на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Разговорите в семейството ви ще бъдат крайни и ще приключат отношенията ви завинаги по ваше искане, или пък ще ги възстановят, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

ВЕЗНИ

Разправия, предизвикана неволно от вас заради изказано мнение, което не се е харесало на вашите близки, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор и да се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Не го правете, защото ще страдате. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимния си партньор.

ВОДОЛЕЙ

Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи през последите дни.

РИБИ

Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки. За да ви отмъстят партньорите ви, може да не седнат с вас на вечеря и да избегнат сексуалните удоволствия.