След драматичния край на „Ергенът“, сезон 3, всички си задаваме един въпрос: Защо Алек не избра нито една от двете финалистки, с които уж имаше силна и интригуваща връзка по време на предаването?

Решихме да се допитаме до астрологията, която в такива ситуации много често ни дава отговори, които да задоволят любопитството ни. Обърнахме се към астроложката Ники Момчева, която много от вас познават от социалните мрежи с профила ѝ Astro Guide.  

Оказва се, че снимките на сезон 3 на „Ергенът“ се случват в периода септември - ноември, месеци с много ретроградни планети, турболентни енергии, които може би са причината за крайното решение на Алек да не избере нито Магдалена, нито Надежда.

Освен това той има много специфични позиции в рождената си карта, които го правят много свободолюбив, независим и дори търсач на силни емоции.

Продължете да четете, защото може би Ники Момчева успява да даде отговорите, които всички фенове, след края на романтичното риалити, търсят.

ИМА ЛИ ВИНА РЕТРОГРАДНИЯТ МЕРКУРИЙ?

От 23 август до 15 септември 2023 г. Меркурий е ретрограден в знак Дева. По време на този период често се случват недоразумения и обърквания. Плановете се променят в последния момент, нещата, които сме казали или сме си мислили, също могат да претърпят промени. 

„Затова по време на ретрограден Меркурий винаги препоръчвам да не се вземат важни решения и да не се започва нищо ново, защото често се случват непредвидени ситуации”, обяснява Ники Момчева.

Меркурий управлява мисълта, така че при запознанството си с дамите от „Ергенът“, Алек със сигурност е повлиян от ретроградната планета, а мислите в такъв период са по-хаотични и неясни.

„Може би това е и причината, Алек да се чуди в самото начало, коя да избере, какво да направи. Освен това, по време на този период Меркурий е ретрограден в Дева, а това е знак, който обича практичността и логиката - да пипне, да види, да има ясни доказателства. Той се е опитвал да намери логично решение, каква връзка да избере, как да действа и какво да направи, но по време на такъв период е изключително трудно”, коментира Ники.

ЦЯЛ ОТБОР ОТ РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ