Успешен, млад, стабилен и с усет към успеха – това e Александър Младенов – мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтично риалити в българския телевизионен ефир „Ергенът“.

Но каква информация за него все още остава скрита?

Датата на раждане и астрологията издават много за неговия характер и за това какво го очаква. 

1. Александър е роден през януари 1995 г. Той Водолей, а Луната му е в Стрелец.

Водолеят е бунтар по душа, той не обича догмите, винаги гледа напред и футуристичният му поглед вижда неща, за които много хора все още не са узрели.

Снимка: bTV Media Group

2. Слънцето му във Водолей, заедно с неговите Луна и Венера, които се намират в огнения Стрелец свидетелстват, че новият ерген е със силно независим дух. Той не търпи ограничения и не обича някой да му казва какво да прави.

3. Много хора с изявен Стрелец се женят късно или остават ергени, именно защото не се чувстват добре с ограниченията на един брак.

4. Луната в Стрелец кара Александър да има потребност да се свързва с хората. Той е вечно търсещ идеалист. Понякога припрян и нетърпелив. Жената до него трябва да е наясно с факта, че той често говори преди да мисли и така понякога казва неща, за които после съжалява.

5. Като имаме предвид Венерата му в Стрелец, то можем да кажем, че Александър е много общителен и любопитен.

6. Обича да пътува и е възможно в някакъв период от живота си да живее в чужбина. За него приятелите са много важни.

7. Марс е планетата, която отговаря за нашите действия е за това какви сме в секса. Неговият Марс е в Лъв, което значи, че той е страстен любовник.

8. Обича да доминира във връзките, но в същото време е много щедър. Това положение е още един знак, че той не би позволил на никоя жена да го води за носа.

9. Идеалната партньорка за него би била въздушна или огнена дама.

10. Тя трябва да споделя възгледите му и да цени желанието му за лична свобода.