17 май е 137-ият ден в годината според григорианския календар и 138-и през високосна.

ОВЕН

Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ТЕЛЕЦ

Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими хора, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори за обсебени от чара ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

РАК

Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията с интимната ви половинка.  Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността на партньорите си.

ЛЪВ

Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не нараните интимната си половинка.

ДЕВА

Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си хора.

ВЕЗНИ

Постарайте се да прекарвате повече време с любимите хора.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили, сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

СКОРПИОН

Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

СТРЕЛЕЦ

До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си хора, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите, е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ВОДОЛЕЙ

Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си хора с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи с любимите си хора и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желанието за тях.

РИБИ

В личния живот всичко ще е благополучно. Денят е добър за встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите.