Феновете на вампирските хитове "Здрач" и „Дневниците на вампира” по света вдигат наздравици – любимците им Деймън Салватор и Розали Хейл се венчаха, Иън Самърхолдър и Ники Рийд вече са семейство! Звездите си казаха „да” в неделя – 26 май, на красива церемония в местността Topanga Canyon (Малибу, Калифорния), в компанията на най-близките си приятели и роднини.

"Най-красивата сутрин...", написа 36-годишният Иън в Twitter в деня на голямото събитие.

 

26-годишната Ники е избрала красива бяла дантелена рокля с дълъг ръкав, дело на дизайнера Claire Pettibone за щастливия ден, а съпругът й е бил облечен в стилен бял костюм.

Снимка: Splash/Guliver Photos

Младоженците са двойка едва от юли 2014г. Техни близки споделят, че едно от нещата, които най-силно ги е привлякло един към друг, е споделената им любов към животните.

Преди време Ники Рийд сподели в интервю, че двамата с Иън наистина отделят много от личното си време да обсъждат как могат да направят света по-хубаво място.

"Наистина се събуждаме сутрин и обсъждаме тези неща", каза тогава Рийд.

Това е първи брак за Иън Самърхолдър и втори за съпругата му, което преди бе омъжена за звездата от риалити формата American Idol – Пол МакДоналд.

Самърхолдър пък цели две години бе обвързан с колежката си от "Дневниците на вампира" Нина Добрев. Двамата и до днес са приятели, като медиите на запад твърдят, че Нина е била поканена на сватбата на бившия си, но няма информация дали е посетила събитието.

В деня на венчавката, родената в София актриса отправи положително послание "към Вселената" в Twitter, за което феновете предполагат, че е обвързано със сватбата на Иън и Ники: "Положителност. Любов. Щастие. Това изпращам към Вселената, нека денят ви е изпълнен с тях...", написа Нина.