Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Хилари Дъф.

ОВЕН

Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

ТЕЛЕЦ

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията, дори до решение за развод или раздяла, ако не сте сключили брак. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

РАК

Не допускайте разправия сутринта, ако партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате и е решил че си уговаряте любовна среща. Вечерта, ако не сте изпокарали, се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ЛЪВ

До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ДЕВА

Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

От вашето поведение и стабилност зависи да се радвате на приятна вест от далече, която отдавна очаквате. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

СКОРПИОН

Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

СТРЕЛЕЦ

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви, ако сте сериозно обвързани или семейни. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми.

КОЗИРОГ

Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.

РИБИ

Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.