Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Хари Стайлс и Лиса Мари Пресли.

ОВЕН

Стабилността в семейните отношения зависи само от вас и от умението ви да създадете хармония и разбирателство у дома и да сте готови на компромиси. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

ТЕЛЕЦ

Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

БЛИЗНАЦИ

Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ЛЪВ

Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Очаквайте ново запознанство или среща, която ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

СКОРПИОН

Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви и от постоянното ви отсъствие от дома, скъпи жени. Сексуалните ви отношения са хармонични.

СТРЕЛЕЦ

Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

КОЗИРОГ

Въпреки напрежението през деня се приберете навреме, скъпи жени и вечерта останете с близките си. Семейните жени, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, да се замислят дали са с подходящия партньор.

ВОДОЛЕЙ

В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка.

РИБИ

Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.